Selecteer een pagina

Make your choice!

Als professioneel spreker en adviseur ben ik mijn eigen product en merk. Ik heb aan de gebroeders Kant gevraagd of zij het merk “Paul ter Wal” willen vertalen naar een bijzondere, zelfverzekerde, stijlvolle en uitgesproken huisstijl. Ik word vaak gezien als iemand met een positief en bevlogen karakter, ik zou het spannend vinden als dit op een subtiele manier terug kan komen in het logo.

Logo

De smiley in de rechter bovenhoek van het logo staat symbool voor het positieve en bevlogen karakter van Paul ter Wal. De bijzondere vormen van de letters laten zien dat hij werkelijk anders durft te zijn. Het warme grijs geeft de huisstijl een exclusief karakter.

Bedrijfsauto

De Lexus NX 300H is voorzien van het diamantpatroon uit de huisstijl. Er zijn naar schatting meer dan 120 stukjes folie met de hand aangebracht om het gewenste effect te kunnen bereiken.
Paul ter Wal
Paul ter Wal

Powerpoint-tool

Zelf op facebook en linkedin aan de slag met de huisstijl? Voor Paul ter Wal ontwikkelde wij een makkelijke tool in PowerPoint waarmee hij zelf afbeeldingen en teksten kan produceren.

Ontwikkelde middelen:

Logo, huisstijl, briefpapier, envelop, visitekaartje, roll-up banner, logolamp, bedrijfsauto, powerpointtool, PowerPoint-presentatie